Regler

Regler for gratis test

Send epost til berserkeriptv@protonmail.com for å få en gratis testperiode. Tester gis ikke ut i helgene. Prøvekontoen er gyldig fra det tidspunkt man mottar informasjon i innboksen, samt 12t fremover. Bruker er selv ansvarlig for å sjekke spam, det kan skje at vår epost havner der. Ikke be om en test hvis du ikke har tid til å bruke den. Båndbredde koster penger, vær så snill å respekter dette. Ikke bruk epostkontoer som er laget for engangsbruk, mailinator, fakspostgenerator, stromox, zainmax, zain, etc.

Ikke send oss ​​e-post med forespørsler om når testen er klar. Vi sender ut testen så fort som mulig.

Kontoregler

Det er kun tillatt med en tilkobling per konto. Du kan ikke bruke kontoen din på flere enheter samtidig, selv om de er i samme husstand. Det er lov å bruke flere enheter så lenge det aldri blir brukt samtidig. Raske hopp mellom IP-adresser er forbudt da dette ikke regnes som vanlig bruk. Restreaming av våre kanaler er forbudt. Det er ikke lov å ta opp en kanal mens du ser på en annen kanal. Det er fordi man bruker dobbel båndbredde som om man hadde sett på to enheter på samme tid.

Ikke bruk VPN da de fleste VPN-IP-er allerede er svartelistede. Hvis du velger å bruke VPN, er du ansvarlig for dette, og vi kan ikke hjelpe deg hvis kontoen din blir suspendert på grunn av misbruk.